ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

 

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων Εύα Κοντοσταθάκου, με στόχο την κατάρτιση του Προϋπολογισμού του Δήμου Αθηναίων για το 2018, εγκαινίασε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία μέσω της οποίας η άποψη των πολιτών της Αθήνας για τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν, θα αναδειχθεί στα συλλογικά όργανα του Δήμου έτσι ώστε να εκτιμηθεί, ποια από αυτά μπορούν να συμπεριληφθούν στον Προϋπολογισμό του 2018.

Με την συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1ο βήμα συμμετοχής όλων των πολιτών στον σχεδιασμό της κάθε περιοχής ώστε στο προσεχές μέλλον να επιτευχθεί η κατάρτιση του συμμετοχικού προϋπολογισμού.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, πραγματοποιήθηκαν ανοιχτές συζητήσεις με την συμμετοχή όλων των Φορέων, Συλλόγων και Ενεργών Πολιτών της Πόλης μας και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αθηναίων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ανοιχτών συζητήσεων στις 7 Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αθηναίων, θα ακολουθήσει η επεξεργασία όλων των αιτημάτων που κατατέθηκαν και η αποστολή τους στις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, με απώτερο σκοπό  ένας ικανοποιητικός αριθμός των αιτημάτων αυτών να συμπεριληφθεί στον Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2018.

Η αποστολή των αιτημάτων πραγματοποιήθηκε και ηλεκτρονικά στο e-mail:  mybudgetathens@gmail.com .