ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ.

18/01/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΥΑΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κ. Κοντοσταθάκου Εύα, παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Φιλίας Ελληνορώσων στις 15/01/2017.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Κοντοσταθάκου είχε την ευκαιρία να ευχηθεί σε όλους τους παρευρισκόμενους για ένα Υγιές και Δημιουργικό Νέο Έτος.
Οι Λέσχες Φιλίες, αποτελούν μία άκρως απαραίτητη Δομή Υποστήριξης για την καθημερινή ζωή μεγάλου αριθμού συνανθρώπων μας της Τρίτης Ηλικίας της πόλης των Αθηνών.
Ο Δήμος της Αθήνας, έχει προνοήσει να λειτουργούν σε επίπεδο συνοικίας και γειτονιάς δομές που προσφέρουν υπηρεσίες στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
Το πρόγραμμα των Λεσχών Φιλίας περιλαμβάνει: δημιουργική απασχόληση, εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ημερήσιες
εκδρομές και περιπάτους, εκδηλώσεις μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας.