ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Β’ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

    03/12/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Β΄ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΤΑΚΟΙΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων Εύα Κοντοσταθάκου, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Β΄ Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της « Στέγης Κατάκοιτων Γερόντων» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου του 2018, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η Αντιδήμαρχος  συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο για το έργο του και ανέφερε ότι η Εκκλησία με την ποιμαντική και την κοινωνική διακονία της αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεμέλιους λίθους στήριξης και βοήθειας προς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Τέλος,  τόνισε ότι η Εκκλησία ιδιαίτερα στην εποχή μας, που η πατρίδα μας πλήττεται από την μάστιγα της οικονομικής κρίσης, έχει κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της, ερχόμενη να καλύψει συχνά την αδυναμία της Πολιτείας να προσφέρει στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.