ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ κ. ΕΥΑΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ»

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κ. Κοντοσταθάκου Εύα, εγκαινίασε στις 15/05/2012 μια νέα δράση, με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα», με κύριο σκοπό την επιχειρηματική τόνωση του κέντρου της πόλης. Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας επιτεύχθηκε η τόνωση του κλάδου εστίασης στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Κατά την διάρκεια λειτουργίας του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο υλοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Αθηναίων, ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων αλλά και επισκεπτών της πόλης μας απόλαυσαν καφέ, φαγητό, ποτό αλλά και διάφορα happenings όπως π.χ συναυλίες, σε συμβεβλημένα καταστήματα εστίασης των κεντρικότερων σημείων της Αθήνας αντί ενός ελάχιστου χρηματικού αντιτίμου που είχε οριστεί όταν σχεδιάστηκε η συγκεκριμένη δράση.

Η αποδοχή του προγράμματος «Βγαίνουμε Αθήνα», από τους επιχειρηματίες και τους πολίτες της πόλης μας καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του, ήταν ιδιαιτέρως ένθερμη και «αγκαλιάστηκε» από το κοινό με αποτέλεσμα να παραταθεί επ’ αορίστου, ενώ ο σχεδιασμός του προέβλεπε να λειτουργήσει πιλοτικά και μόνο για τέσσερις εβδομάδες.