ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ-ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ”

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κ. Κοντοσταθάκου Εύα, εγκαινίασε τον Δεκέμβριο του 2012, μια νέα κοινωνική δράση, με τίτλο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ-ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ», με  σκοπό την ενίσχυση του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, που πραγματοποίησε ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συγκεντρώθηκαν τόνοι τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να στηριχθούν χιλιάδες οικογένειες ωφελουμένων και μοναχικών ανθρώπων. Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της συγκεκριμένης δράσης η οποία διοργανώνεται επί τέσσερα συνεχή έτη, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 τόνοι συσκευασμένων τροφίμων.

Η αποδοχή της δράσης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ-ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ» από τους πολίτες της πόλης μας καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της, ήταν ιδιαιτέρως ένθερμη και συγκινητική καθώς αποδεικνύει περίτρανα ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης η οποία ταλανίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, η Ανθρωπιά δεν έχει χαθεί και όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε την ελπίδα στον Συνάνθρωπο.